top of page

"The symptom is never the problem but an expression of our body, wise to listen once in a while"

Pär Vandenborne

Mijn naam is Pär, ​30 jaar oud en ben afkomstig van Zoutleeuw.
Ik ben een zorgzaam en empatisch persoon.
Met mijn kennis, adviezen en handelingen tracht ik u te helpen naar de beste versie van jezelf.

 

Leef je mooiste leven! Ons lichaam is ons belangrijkste instrument dat we de dag van vandaag niet altijd optimaal onderhouden waardoor we, naast traumata, klachten kunnen ontwikkelen. Het lichaam liegt niet, wanneer het roept gaan we best maar even luisteren. 

Ik geloof steevast in het goede van ieders persoon en in de gelijkwaardigheid van ieder van ons. Je kan je volledig op je gemak voelen bij mij. 

Na mijn middelbare school ben ik de opleiding Kinesitherapie gaan volgen, en ben ik 2016  afgestudeerd. Door een specialisatie jaar in in de sportwetenschappen heb ik mijn diploma behaald aan de Universiteit Hasselt en aan de KU Leuven.  Aansluitend begon  ik meteen  aan mijn osteopathie opleiding  in Gent en Antwerpen waarvan ik in 2023 afgestudeerd ben. 

 

Ik werk op verscheidene plaatsen om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen en hun op weg te helpen naar hun meest kwaliteitsvolle leven door het oplossen van lichamelijke gebreken. 

 

Momenteel kan je me naast de privé- praktijken ook terugvinden op de velden van Oud Heverlee Leuven waar ik ook mijn diensten verleen sedert 2021. 

U kan altijd contact met me opnemen: 

+32492104718 Lily @Ander Perspectief

+32472220329 Pär  @Ander Perspectief

bottom of page