top of page

Therapeutische Massage en acupressure

Omdat we vanuit een holistische perpectief naar mensen kijken, wordt er soms ook met ademhalingstechnieken gewerkt in een gewone therapiesessie.
Dit geeft ruimte in het hoofd en zorgt voor relativering en rust.

Luisteren naar het lichaam is essentieël, stress kan zich opstapelen en pijn en stijfheid veroorzaken. Massage biedt een ontspannend gevoel en moment.
 
Zo kan je tot jezelf komen, vandaar dat ik in emotiemanagement acupressure en de Zweedse/ontspanningsmassage specifiek hb gekozen. Dat is een andere vorm van lichaamsgerichte therapie vorm die in emotiemanagement ingebed zit als optie.

Ook kanker patiënten kunnen bv. hier gebaat bij zijn. Het menselijk aspect is voor mij essentieël en het welbevinden.Een rustpunt aanbieden, je op weg helpen naar zelfbewustwording van je lichaam en geest daar maak ik graag tijd voor. 

Zwangere vrouwen,  personen met een ingreep aan buik, prostaat, borst, ed kunnen op hun buik liggen door de speciale massage tafel. En dit naargelang de noden stukken kunnen uit weggenomen en aangepast kunnen worden.


Er wordt gewerkt met biologische essentiële oliën:
CosiMed Wellness maasageolie Amyris-lavendel: 

  • Met natuurlijke amandel- en jojoba-olie

  • Zuiver natuurlijk

  • Ontspannende en rustgevende massageolie

  • Zonder kleurstoffen, parabenen, minerale oliën en conserveermiddelen


CosiMed wellness honing massageolie:

  • Met kamille-extract en vitamine E

  • Glijdt prima

  • Subtiele geur

  • Zonder kleurstoffen, parabenen, minerale oliën en conserveermiddelen

Aromatherapie;

Het is mogelijk om aromatherapie te integreren in de therapeutische massage. Op deze wijze wordt het therapeutisch effect van aromatherapie versterkt. Via de huid dringt door massage de olie tot in je bloedbaan om dan helend te kunnen werken. De keuze van de kruiden en bloemen hangen van de klachten af en de samenstelling wordt uitvoerig besproken.


Tarieven
Een full-body massage  (+/- 1u30 minuten)   €90. 
Hoofd-, gelaat,-, decolleté- en nekmassage (30 min) €40
Nek-, schoudermassage ( 30 min) €40
Accupressure bovenlichaam, schouders, sleutelbeen, hoofd (30 min) €40
Geen erotische massages !!

Annulatie van afspraken:

Indien je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve dan minimaal 24u van te voren op een werkdag te verwittigen (bij voorkeur via telefoon, voicemail inspreken is ook in orde). Bij laattijdige afmelding (minder dan 24u) wordt een kost aangerekend van 40 euro ter compensatie van de gereserveerde consulttijd. Bij het niet verschijnen op de afspraak (no-show) wordt het volledige bedrag van de betreffende consultatie in rekening gebracht.

wellness_massageoel_amyris_lavendel_250ml.jpg
2023-01-02 (2).png
bottom of page