top of page

Gezondheidscoaching

Hoe kan ik je versterken? Je laten uitgroeien tot een nog betere en sterkere "IK", dan je al bent.

Gezondheid is ons grootste goed.  Dat weten we allemaal, vooral wanneer we elkaar gelukkig nieuwjaar wensen en we ons ook steeds voornemen om beter voor onszelf te zorgen. 

Om je dromen te kunnen realiseren zoals een gelukkig gezin, de job van je dromen vinden, creatief zijn, een eigen bedrijf starten, reizen, sporten, enz. heb je energie nodig en een gezond lichaam. 

 

Als we onszelf slecht voelen kunnen we niet leven zoals we dat graag zouden willen.

Vermoeidheid, pijn, ontstekingen, overgewicht en allerlei chronische klachten kunnen ons lelijk in de weg staan om dagelijks zelfbewust tevreden te zijn met onszelf, en zo ook om onze dromen te realiseren.

  • Wil jij effectief dagelijks ondevinden hoe een comfortabel leven voelt?

  • Hoe je terug zonder problemen in je kleren past?

  • Hoe je ’s morgens fris en uitgerust opstaat zonder gewrichtspijn?

  • Hoe je je energiek voelt na een maaltijd in plaats van opgeblazen en slaperig? Hoe je je terug sterk en slank kan voelen?

  • ......

Weet je echter niet hoe je hieraan moet beginnen? Wordt je ook zo in de war gebracht door alle vaak tegenstrijdige informatie die je leest en hoort?

Ik begeleid je op je weg naar een gezonder leven met een samenhangend plan.                                      Een plan opgemaakt op maat van de doelen die jij wil bereiken en op een wijze die past in jouw leven.

Neem gerust vrijblijvend contact op.

Leen werkt op maandag tussen 11-19u 

donderdag tussen 8-13u

Het is mogelijk na overleg andere momenten te bespreken

Tot later, Leen.

bottom of page