top of page

Coaching

Lily en Leen willen een  one-stop-shop zijn in het zorgen voor welzijn.

Vandaar dat we met onze eigenheid en specifieke achtergrond met een achtergrond in de gezondheidspsychologie, gezondheidscoaching aan de slag gaan om je individueel of in groep te begeleiden om lichamelijk gezond te zijn (healthy body coaches).

Het staat vast dat een positieve lichaamsbeleving een positieve invloed heeft op onze stemming en gedachten.

 

We willen ons onderscheiden door  het verschil te maken door je op een verantwoorde manier te helpen met dingen als stabiliteitstraining (lichaam+geest cognitief+emotioneel), functionele training, mindfulness, ademhalings- en relaxatieoefeningen.

 

Therapeutische massages kunnen hierin een plaats hebben. Stress, depressieve stemmingen,.... hebben immers een invloed op ons lichaam.

We bieden daarom een aantal coachingstrajecten aan die individueel en /f in groep of bij uw bedrijf kunnen doorgaan. Het is mogelijk om met ons een voordracht, of cursus samen te stellen en zo een bijscholing /vorming aan te beiden.

We hebben momenteel een aantal cursussen ontwikkeld die volledig klaar zijn. Ze kunnen een positieve invloed hebben op je, als werkenemer, leidinggevende om evenwichtig en sterker, weerbaarder met stress en de sleur van het dagelijks leven om te gaan.

Meer informatie kunt u krijgen door een mail te sturen naar Lily@anderperspectief.be of 0492/10.47.18

bottom of page